ArkDes
Local time
 
Välkommen till ArkDes 27 september
Café Blom öppet som vanligt

ArkDes är just nu stängt för ombyggnation.

Om oss

ArkDes, Statens centrum för arkitektur och design, är ett museum och en myndighet som verkar runt om i landet för att främja och utveckla arkitekturens och designens roll i samhället. På museet på Skeppsholmen i Stockholm kan du ta del av utställningar, föreläsningar, kreativa workshops och samtal om arkitektur och design.

Om myndigheten

Läs mer om vårt uppdrag som museum och myndighet. Här hittar du länkar till årsredovisning, regleringsbrev, budgetunderlag och mer.

Nyheter

Läs de senaste nyheterna från ArkDes och sök i vårt nyhetsarkiv.

ArkDes pressrum

Besök vårt pressrum för att få en överblick av våra nyheter, pressmaterial och kontaktpersoner för pressrelaterade frågor.

Kontakt

Behöver du nå ArkDes? Se alla kontaktuppgifter här.

Personal

Hitta kontaktuppgifter till oss som jobbar på ArkDes.

Lediga tjänster

Här annonseras våra lediga tjänster.

ArkDes är ett centralmuseum med regeringsuppdrag att öka vår förståelse för och initiera diskussioner om hur arkitektur och design påverkar våra liv.

Fakturering och upphandling

Letar du efter uppgifter och information för fakturering och upphandling? Klicka här.

Boka lokal

Bjud dina medarbetare, kunder, samarbetspartners eller vänner på en upplevelse utöver det vanliga i ArkDes och Moderna Museets vackra lokaler på Skeppsholmen.

ArkDes Vänner

Arkitektur och design upplevs bäst i gott sällskap! ArkDes Vänner är en ideell förening för dig som vill fördjupa dig i arkitektur, stadsbyggnad och design, både i och utanför ArkDes.

Foto: Sima Korenivski. 2021.