Lär dig allt om ASMR utan att behöva lämna ditt hem genom vår nya liveserie Kuddsamtal – en digital upplevelse av vår nya utställning Konstig känsla känns bra.

Har du också sett Natt på museet någon gång för mycket och drömt om att få följa med bakom kulisserna medan museet är stängt? Din bästa tid är nu. Följ med oss på en guidad tur under våra tio minuter långa samal om ASMR utan att ens behöva lämna soffan.

Räta till dina kuddar och sätt dig bekvämt, för i vår nya liveserie Kuddsamtal bjuder vi med dig på en mjuk tur genom de verk som ställs ut i vår nya utställning Konstig känsla känns bra. Tillsammans med utvalda experter och och forskare inom fältet ska vi tillsammans få uppleva och bryta ned vad ASMR egentligen är. Så slå dig ner, följ med och ställ dina frågor om varför den här konstiga känslan egentligen känns så bra.

Var? 
Via ArkDes Instagram. Du behöver själv ha ett Instagramkonto för att ta del av turen.

Hur?
Sök efter vårt konto och klicka på den lila ikonen uppe i vänstra hörnet av vår profil kl.15.00 när vi är live. Ställ gärna frågor till oss under sändningen, det gör du via kommentarsfältet som visas längst ned på skärmen så svarar våra pedagoger på frågorna vid sändningens slut. Efteråt finns livesändningen sparad och går att se under fliken ”Videoklipp”.

När? 
15.00 varje tisdag. Avsnitten är cirka 15 minuter långa och sänds på engelska.

Tablå: Kuddsamtal

ASMR och aktivism
28 april 2020
Ett samtal med Drew Zeiba, den New York-baserade redaktören med inriktning på konstkritik, kulturjournalistik och fiktion, och James Taylor-Foster, intendent för utställningen. Språk: engelska.

ASMR och omsorg
5 maj 2020
Ett samtal med Melinda Lauw grundare av Whisperlodge (Brooklyn, New York) , och James Taylor-Foster, intendent för utställningen. Språk: engelska.

ASMR och gästfrihet
12 maj 2020
Ett samtal med Claire Tolan, konstnär och tidigare programledare för You’re Worth It (en radioshow om ASMR på Berlin Community Radio) och James Taylor-Foster, intendent för utställningen. Språk: engelska.

ASMR och design 
26 maj 2020

Ett samtal med James Taylor-Foster och Dagnija Smilga, från arkitektstudion ĒTER som designat utställningen. Språk: engelska.

ASMR och empati 
19 Juni 2020

Ett samtal med James Taylor-Foster och Mariana Pestana, arkitekt och intendent för Istanbuls femte designbiennal: Empathy Revisited: designs for more than one. Språk: engelska.

Visuell ASMR 
22 juni 2020
Ett samtal med James Taylor-Foster och Damon van Drimmelen (PostNew) som tillsammans med Irene Stracuzzi, utvecklade utställningens grafiska identitet. Språk: engelska.

ASMR och uppmärksamhet
29 juni 2020
Ett samtal med James Taylor-Foster och Charles Broskoski, medgrundare av plattformen Are.na. Språk: engelska.