Du är ett steg från en dold värld fylld av upplevelser. En bro från lust och liv mitt i staden. Ett stenkast från en höljd, oupptäckt pärla mitt i Stockholm. 
Sommaren på ArkDes är din brygga till en värld fylld av upplevelser på Skeppsholmen.
Foto: Elsa Soläng

Under nästan 300 år var Skeppsholmen flottans ö, en brygga till Stockholms skärgårdsliv. I år är Skeppsholmen bryggan och flykten från den hektiska staden till den lustfyllda sommaren. Nu återupptäcker vi idyllen runt ArkDes med sommarens enda inbjudan till ett fullspäckat sommarprogram.

I juni öppnar två helt nya utställningsupplevelser hos ArkDes: Konstnären Amy Siegels verk The Silcence och årets upplaga av den återkommande utomhusinstallationen Utomhusverket 2022 som skapats av Mira Bergh och Josefin Zachrisson från Swedish Girls. I juli flyttar Fasching in Bloom in i ArkDes trädgård och bjuder på spektakulära spelningar i skuggan av Picassos vilande statyer. Här får vi besök av bland andra Sara Parkman, Amason och The Comet is Coming.

Ta del av unika performance i Utomhusverkets metalliska, mjuka landskap. Ät dig igenom Skeppsholmens växtlighet tillsammans med kocken Niki Sjölund. Tävla i stadsbingo med familjens små. Dansa i sällskap av MDT, Kungliga Konsthögskolan och kära vänner.

Sommaren på ArkDes har något för alla – du måste bara hitta oss.