Sommaren på ArkDes är din brygga till en värld fylld av upplevelser på Skeppsholmen.
Foto: Elsa Soläng

I juni öppnade två helt nya utställningsupplevelser hos ArkDes: Konstnären Amy Siegels verk The Silcence och årets upplaga av den återkommande utomhusinstallationen Utomhusverket 2022 som skapats av Mira Bergh och Josefin Zachrisson från Swedish Girls.

I juli flyttar Fasching in Bloom in i ArkDes trädgård och bjuder på spektakulära spelningar i skuggan av Picassos vilande statyer. Här får vi besök av bland andra Sara Parkman, Amason och The Comet is Coming.

Under hela sommaren erbjuder ArkDes visningar och workshops varje dag och massa program runt omkring i Stockholm. Alla ArkDes program och aktiviteter är gratis.

Visningar och vandringar

Varje dag under hela sommaren erbjuder ArkDes visningar i museet på både svenska och engelska. Följ med på en tur genom utställningen Sigurd Lewerentz: Dödens och livets arkitekt och lär dig mer om Sveriges arkitekturhistoria på våra introduktioner.

Vid flera tillfällen under sommaren erbjuder ArkDes även vandringar, visningar och föredrag på Skeppsholmen och ute i Stockholm. Delta på en arkitektonisk vandring på Skogskyrkogården, lär dig mer om ätbara växter med kocken Niki Sjölund och prova på rodd med Stockholms roddförening. Alla program är gratis men vissa kräver biljett.

Mer information om dagens visningar och kommande program hittar du här.

Familjeworkshop

ArkDes drop- in workshop är öppen dagligen mellan 11–15 och helt gratis. Skapa och bygg tillsammans med inspiration från ArkDes utställningar och världen runt dig.

Mer information om sommarens familjeworkshops hittar du här.